7 Aralık 2012 Cuma

Evliliği kurtarma formülü kitabı

Geçen günkü yazdığım makalemde Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü adındaki kitaptan bahsetmiştim.
Kitabın gerçekten çok işe yaradığını söyleyen pekçok kişiden teşekkür mailleri alınca Bende sizler için kitap tanıtımlarımı ve incelemerimi burada sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Bugünkü size tanıtacağım kitap ise Evliliği kurtarma formülü kitabı.
Evliliği kurtarma formülü kitabı bu konuda yayımlanmış ilk kitaplardan biridir. Kitabın en önemli özelliği ise özellikle bayanlar için hazırlanmış olması.
evliliği kurtarma formülü, evliliği kurtarmak, evliliği kurtarma yolları
Evliliği kurtarma formülü kitabı indir
Bu kitapta kafanızı karıştıracak yüzlerce sayfadan oluşup işe yaramayan hiçbir bilgi bulunmuyor. “Evliliği kurtarma formülü kitabı” nda anlatılanların tamamı, kocanızı geri kazanarak, evliliğinizi kısa sürede sağlam bir zemine oturtmanız için birebir gözlem, deneyim, ve araştırmalara dayanarak, sıradan bayanların bile kolaylıkla uygulayabileceği şekilde hazırlanmış.

Evliliği kurtarma formülü kitabının en iyi tarafı ise, sıradan bayanların bile burada anlatılan taktiklerle kocalarının bilinçaltını kolaylıkla etkileyebilmeleridir. Kitabın yazarınında söylediği gibi, Evliliğinizi kurtarmak için Angelina Jolie kadar güzel olmanıza yada herhangi bir başka özelliğe sahip olmanıza gerek yoktur. Üstelik ortalamanın altında bir dış görünüşe sahip son derece sıradan bir bayan bile olabilirsiniz. Endişelenmeyin, burada öğreneceğiniz taktiklerle kocanızla ayrılmış olsanız bile ayrıldığınız eşiniz sizi dünyanın en muhteşem kadını olarak görecektir.
 “Evliliği kurtarma formülü kitabı” kitabı nedir? Nerede bulunur ve nasıl temin edebilirim gibi sorulara cevap verelim.
Evliliği kurtarma formülü kitabı 46 sayfalık dijital bir e-kitaptır ve PDF formatında yayınlanmaktadır.Evliliği kurtarmak konusunda yapmanız gerekenleri detaylı olarak adım adım anlatan bir kaynak.
Şayet eşinizle ayrılmışsanız merak atmeyin bu kitapta anlatılan bilinçaltı formülleri ile onu kolayca geri kazanabiliyorsunuz.
Evliliği kurtarma formülü kitabı e-kitabı,dijital bir kitap olduğunu söylemiştik.Kitabı herhangi bir kitapcıda veya sahafta bulmanız mümkün değil. Ödeme yaparken belirtmiş olduğunuz e-posta adresine kitabı indireceğiniz bir link gönderiliyor.Bu linke tıklayarak, kitabı bilgisayarınıza anında indirip okuyabilirsiniz. İndirme linkiniz  mail adresinize gönderilir.
Kitabı resmi sitesinden indirmek için tıklayınız
Sonuç olarak;

  • Evliliği kurtarma formülü kitabı, evliliğinizi kurtarma ve eşinizi geri kazanma yolunda size avantaj sağlayacak bilinçaltı tekniklerinden ve aşamalardan bahsetmektedir.
  • Evliliği kurtarma formülü kitabı birçok kişi tarafından denenmiş ve başarıya ulaşmıştır ki bu da aslında başarılı bir kaynak olduğunun kanıtıdır.
  • 47 lira olan fiyatı da gayet makuldür (eşinizi geri kazanmak ve evliliğinizi kurtarmak için gideceğiniz terapistlere, falcılara ya da ona alacağınız hediyelere ödeyeceğinizin yanında aslında hiçbir şeydir).
  • Bunun yanında evliliğinizi kurtarmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenirken insan psikolojisi hakkında da epey bilgiye sahip olacağınızdan bu hayatınızın geri kalanında çok işinize yarayacaktır.
  •  Evliliği kurtarma formülü kitabı e-kitap olduğu için ödeme yaptıktan hemen sonra indirme sayfasına yönlendirilirsiniz ve gece saat 3 bile olsa hemen okumaya başlayabilirsiniz.
  • Bu kitabı satın almak değil, kitapta anlatılanları uygulayarak evliliğinizi kurtarabilirsiniz, o yüzden harekete geçmez ve tavsiyeleri tutmazsanız başarılı olamazsınız.
  • Ayrıca eşinizi geri kazanmakla kalmayıp,onu elinizde tutmanın yollarınıda öğreneceksiniz.
  • Kitabın resmi sitesine gitmek için TIKLAYINIZ

7 yorum:

  1. evliliği kurtarma formülü kitabı işe yarıyormu

    YanıtlaSil
  2. saçma bence böyle şeyler evliliği kurtarmak için evliliği kurtarma formülü kitabına ne gerek varki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emel hanım sizinkide yemek yapmak için yemek kitabına ne gerek var gibi olmuş.
      Herkes yemek yapmasını bilir fakat yinede yemek kitabı okur değil mi?

      Sil
    2. Çok doğru.Benim böyle bir sorunum yok evliliğimde çok şükür. ama yinede bilgilenmek için evliliği kurtarma formülü kitabını alıp okudum.Gerçekten evliliğinde sorun olanlar hatta olmayanlar bile bu kitabı okumalı bence.Çünkü hayatın insana ne getireceği hiç bir zaman belli değil.

      Sil
  3. evliliği kurtarma formülü işe yarıyor o zaman

    YanıtlaSil
  4. evliliği kurtarma formülü kitabı almak istiyorum nerede bulabilirim?

    YanıtlaSil
  5. evliliği kurtarma formülü kitabı pdf olark indiriyoruz herhalde

    YanıtlaSil