8 Ocak 2013 Salı

Eski sevgiliyi geri kazanma yolları

Merhaba değerli okuyucularım.nasılsınız bakalım epeydir burada sizlerle buluşamadık inanın özledim sizin yorumlarınızı.

Bugün sizlerle eski sevgiliyi geri kazanma konusunda konuşmak istiyorum müsadenizle.
Neden şimdi bu konuyu ortaya çıkardın diye sorabilirsiniz.
Neden olacak bizim erkeklerden başka derdimiz mi var ya sorarım size :)
Her neyse konumuza gelelim.Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen sevgiliniz size terk etti yada eski sevgilinizle ayrıldınız.
Şimdilerde ise hüzünlüsünüz ve bir türlü onu aklınızdan çıkaramıyorsunuz.Hatta depresyona bile girmiş olabilirsiniz.Sizin durumunuzu tahmin edebiliyorum meleklerim bu durum gerçekten çok zor.Hani derler ya yaşayan bilir diye...

Ama merak etmeyin eski sevgiliyi geri kazanma yolları var!İçiniz rahat olsun.
Şunu unutmayın hiç birşey sizin kendinizden daha önemli değil.Hemen biran önce kafanızı toplayın ve hemen eski sevgilinizi geri kazanmak için kolları sıvayın.
Yoksa ağlayarak sızlayarak daha doğrusu mızmızlanarak onu geri getiremezsiniz.
Hemen kendinizi bu moddan kurtarın ve eski sevgilinizi başkasına kaptırmadan onun tekrar size dönmesini sağlayın.

Yani ayrılığınızın süresini uzun tutmayın çünkü aradan geçen zaman eski sevgiliyi geri kazanmak için aleyhinize olabilir.Eskilerin dediği gibi "demir tavında dövülür"
Çünkü arayı uzun tutarsanız eski sevgilinizin yeni biri arayışına geçeceğinide unutmayın.Eski sevgilinizi başka biriyle görseniz daha mı iyi?
Peki eski sevgiliyi geri kazanmak için ne yapabiliriz?
Meleklerim herşeyin bir çaresi var üzülmeyin azıcık sabırlı olun.Herşeyin olduğu gibi bu işinde uzmanları var.Şimdi sizin derdinize çare olacak bir site önereceğim.Bu siteyi araştırdım inceledim gerçekten ilişki doktoru bir site.Eski sevgiliyi geri kazanma yolları hakkında çok güzel bilgiler var inceleyin ve yolunuza öyle devam edin.İşte linki http://eskisevgiliyigerikazanma.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder