13 Kasım 2012 Salı

Oyuncak Denizi Üye Olan Herkese 10 tl Hediye ediyor


Oyuncak Denizi üye olan herkese 10 TL hediye çeki veriliyor her ay üyelere gönderilen özel indirimler ile oyuncak alışverişlerinizi çok uygun fiyatlara yapabiliyorsunuz.
Özellikle sürekli yeni oyuncak alan aileler için alışverişler çok daha hesaplı oluyor.
Oyuncak Denizi.com, içinde bir çok kategoride oyuncaklar var ve fiyatları da normal piyasa fiyatlarının altında. Daha önce hiç görmediğim ürünler dışarıya göre çok uygun fiyatlarla satılıyor açıkçası bu değişik oyuncaklar çok hoşuma gitti ve siteye bir gözatın derim.


Oyuncak Denizinde bir çok kategoride oyuncaklar var ve fiyatları da normal piyasa fiyatlarının altında. Daha önce hiç görmediğim ürünler dışarıya göre çok uygun fiyatlarla satılıyor açıkçası bu değişik oyuncaklar çok hoşuma gitti.
Benim en çok hoşuma giden ürünler bebek oyuncakları oldu açıkçası daha önce hiç bu kadar bol çeşidi inceleme fırsatı bulamamıştım. Genelde oyuncak mağazalarında bulunan bildiğimiz markaların yanında çok uygun fiyatlı bütçenizi sarsmayacak ürünler var. Özellikle siz de benim gibi bütçenize dikkat ediyorsanız bir bakmanızı tavsiye ederim.

Oyuncak denizi üye ol 10 tl kazan
Sitede en çok eğitici oyuncaklar kategorisini beğendim, bebekler için eğitici oyunlar ve ahşap oyuncaklar var ve fiyatları çok uygun. Geçen gün IKEA dan aldığım ahşap oyuncak burada çok daha ucuz. (Ahşap Çivi Çakma Seti:) Bebek Oyuncaklarında bir diğer önemli konu ise ürünlerin sağlıklı olması, firma yetkilileri sitelerinde orjinal ürün garantisi veriyorlar ve oyuncakların hepsinde CE sertifikası olduğunu belirtiyorlar, böylece aklınızda soru işareti kalmadan alışveriş yapabilirsiniz.


Oyuncak mutfak
Çekilişe gelmeden önce firmanın facebook sayfasında da farklı çekilişler düzenleniyor onlardan da faydalanmak isterseniz facebook sayfasını ziyaret etmenizi ve beğenmenizi tavsiye ederim, zaten çekiliş kurallarından biri de bu. Çekiliş şöyle; Oyuncak Denizi.com bu hafta bir kişiye 30 TL değerinde hediye çeki veriyor. Kargo ücreti de yok istediğiniz kategoriden ürün almakta özgürsünüz. -Oyuncak Denizine Üye olan herkese 10 TL hediye çeki kampanyasını kaçırmayın.

Oyuncak denizi,ile ilgili aramalar; Oyuncak dünyası,oyuncaklar,oyuncaklar hikayesi,oyuncak at,dolgu oyuncaklar,eski oyuncaklar,oyuncak kedi, oyuncakçı dükkanı,oyuncak arabalar,oyuncakdenizi,caillou oyuncakları,oyuncak mutfak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder