30 Ocak 2012 Pazartesi

Markalonga üye girişi


Markalonga üye girişi yapmak için tıklayın


Markalonga sadece bir alışveriş sitesi değil, yeni yüzü ve uygulamalarıyla sosyal olabileceğiniz bir ortam


İşte bu yüzden Sosyal Markalonga'da herkesin ulaşabileceği, kendi özelliklerinizi ve tercihlerinizi yansıtan Longa Duvarı eklenmiştir.

İşe alışveriş girince, yüksek indirim fırsatlarının ve belli zaman dilimlerine sığdırılmış kampanyaların takibi gerekince, Longa Duvarınızın keyfi biraz daha artıyor. Fotoğraf, haberler, hoşunuza giden ürünler, kampanyalar, denemiş olduğunuz ürünler, tercihleriniz, tümü Markalonga Longa Duvar'da.

Sultan Tablo
Markalonga sadece bir alışveriş sitesi değil, yeni yüzü ve uygulamalarıyla sosyal olabileceğiniz bir ortam, bunu %80e varan indirimlerle birçok önemli markaya ulaşma olanağınızı da eklediğinizde oryaya daha önce var olmayan bir yapı çıkıyor. Şimdiye kadar tüm alışveriş siteleri, ürün satmaya odaklanırken biz bu işi daha eğlenceli hale getirdik ve dedik ki Markalonga Social Private Shoppingin ilk örneğidir ve geliştirilmeye devam edecektir.Markalonga üye girişi yaparak  ücretsiz üye olduğunuzda faydalanacağınız avantajlar;  Markalonga üye girişi ve davetiyesi almak için tıklayın 

İnternetten Ürün Deneme
Evet evet doğru okudunuz. Sosyal Markalonga'da alacağınız kıyafetleri üzerinizde deneme imkanınız bulunuyor. İhtiyacınız olan bir web-cam ve Markalonga‘yı tıklamak. Beğendiğiniz giysinin yanında bulunan 'Bu elbiseyi üzerinizde deneyin' alanına tıklıyorsunuz. Görüntünüzün üzerinde, bilgisayar ekranınızda beliren butonların yardımıyla elbiseyi bedeninize uyacak şekilde sağa sola, yukarı aşağı çekerek büyütebilir veya küçültebilirsiniz. Bunu paylaşabilir, arkadaşlarınızın düşüncesini alabilir, beğenmezseniz anında silebilir, beğenirseniz alırsınız.


Kabin kabusundan uzak, evinizin rahatlığında, istediğinizi paylaşıp, beğenmediğinizi hemen yok ederek. Çok kolay ve çok zevkli alışveriş yapabilirsiniz.

Fuerte XLBakiye Sistemi
Özel alışveriş sitelerinde genelde tek ödeme biçimi var: Kredi kartı. Markalonga firması ise; 'Bakiye Sistemi' adı ile alıcıların kendilerini daha güvende ve rahat hisstemesi için alternatif bir ödeme yöntemi sunuyor. Bakiye Sistemine, ön ödemeli alışveriş imkanı denebilir. Dilediğiniz miktarda parayı, EFT/havale metoduyla gönderip oluşturacağınız size özel bakiyenizle, dilediğiniz zaman dilediğiniz alışverişi yapabilir, kalan miktarı bakiye alanından takip edebilirsiniz. Sepeti doldurduktan sonra ödemeye gelince isteğinize bağlı olarak bakiyenizle, ister kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. İstediğiniz anda da bakiyenizi geri isteme hakkınız var.


Hediye Sistemi
Birine hediye seçmekte kim zorlanmaz ki? Ne ister, aynısı var mı, bu beden olur mu, bu rengi sever mi, acaba beğenir mi? Siz de istemez miydiniz, beğendiğiniz ürünler, deneme sistemi ile denedikleriniz, hoşlandığınız şeyler size hediye olarak alınsın. İşte, bu karşılıklı ihtiyacı giderecek, harika bir yöntem Marka Longa Hediye Sistemi...


Çok kolay işliyor. Tercih edilen ürünler, kullanıcıların profilinde var olan 'Almayı istediği ürünler' bölümünde listelenecek. Özel günlerde bu liste ile siz istediğiniz ürünlere sahip olacaksınız, arkadaşlarınız hangi hediyeyi alacaklarını düşünmeyecekler. Bir tek arkadaşlarınız değil, sistem içindeki tüm kullanıcılar birbirlerine hediye alma ayrıcalığına sahip. Tabi hediye sahibi kabul ettiği takdirde... Hem de çok kısa zaman içerisinde hayata geçecek 'Hediye Sihirbazı' ile, evlilik yıl dönümü, yakınlarınızın doğum günleri ve kayıt edilecek bütün özel günler sistem tarafından takip edilip size anımsatılacak.


Face book ta Paylaşımlar
Siz Markalongada meşgulken, diğer arkadaşlarınız Facebookta takılabilir diye, Markalongaya facebook paylaşım özelliği de eklenmiş. Tüm arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiiz ürünleri, kampanyaları dilerseniz tek tıkla Facebook'ta da paylaşabiliyorsunuz. Sosyalleşirken, popüler sitelerle de aktif olmakta yarar olur!


Yeniliğin yeni adı MARKALONGA…
Markalongada şu anda en çok ilgi gören ve içinde kadınların makyaj konusunda bir numaralı tercihleri olan, dünyaca ünlü Lancome, Shiseido, Mac, Max Factor, Estee Lauder, Dior, HR, Givenchy ve Bobbi Brown markalarının kampanyası %80 gibi bir indirimle devam etmektedir.

bas_kampanya

Fuerte XL


Sunset 

Azra Takı 

Tubiss  

Doğa Kağıt 

Romanson


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder